A fej plasztikája: nyak és áll

Az arc alapvetően határozza meg megjelenésünket, és árulkodik korunkról, egészségi állapotunkról. Általános szépségéért sokat tehetünk a mindennapi bőrápolással, a helyes életmóddal, rendszeres mozgással és a táplálkozásra való figyeléssel, de az évek múlását sajnos ezekkel sem állíthatjuk meg. Ekkor lehet nyak- és állplasztika műtétre vállalkozni.

Amikor már csak a szike segít

A szarkalábak és a mélyebb barázdák bizony előbb vagy utóbbállplasztika mindenkinél megjelennek, és a petyhüdt, megereszkedett toka látványa is elkeserítően hat sokakra. Az arcplasztika azonban megoldást kínál a problémára, és segítségével több évet is letagadhat korából, hiszen az arcfiatalítás minden esetben hatalmas sikert arat.. Mindig egyénre szabottan kerül kialakításra az a műtéti terv, amely az arc egyes részeit érinti, hiszen mindenkinél mások a kritikus területek.

Van, akinél elegendő a hyaluronsavas ráncfeltöltés, és egyes bőrfiatalító kezelések, megint másoknál- főként az idősebb korosztály körében – nyakplasztika is szükségessé válhat. Ez kiterjedhet az arc alsó harmadára is attól függően, hogy milyen állapotban van a bőr, és milyen eredményeket szeretne elérni a páciens. Létezik továbbá orrplasztika is, melynek segítségével orra végre olyan formát ölthet, amely Önnek is tetszik. Mivel ez utóbbi esetében a hegek rejtett pozícióban helyezkednek el, így attól biztosan nem kell majd tartania, hogy a műtét után, a gyógyulást követően láthatóak lesznek. Fontos tudnia, hogy a szivárgás elkerülésére drain kerül behelyezésre a nyaki területeket érintő beavatkozás esetében. Ez, majd a rugalmas nyomókötés kis kellemetlenséget okozhatnak a beavatkozást követően, de az eredmények garantáltan kárpótolják majd érte.