Milyen méretű mellimplantátumok vannak?

Mint már sokszor írtuk a hölgyeknek a jó megjelenés nagyon fontos, ezért a tökéletes külső érdekében különféle mellplasztikai műtétek és mellimplantátum méretek kínálják számukra a legoptimálisabb megoldást. A karcsú és csinos hölgyek legtöbbje gyönyörű és telt mellekre vágyik. Azt viszont nagyon fontos tudni, hogy a mellműtétek nem minden esetben képesek a várt eredményeket produkálni. Ehhez bizony jó plasztikai sebészre is szükség van. Nem elég az, ha a páciens eldönti, hogy két hét múlva már három kosármérettel nagyobb melltartót szeretne viselni, hiszen számtalan olyan befolyásoló tényező van, amikor nem kivitelezhető ekkora méretű implantátum behelyezése.

Legjobb mellplasztika sebész

Természetesen Budapesten több klinika is megtalálható, de az ajánlott plasztikai sebészeten csak olyan plasztikai sebészek praktizálnak, akik azokat a műtéteket és mellimplantátum méreteket javasolják majd Önnek, amelyre tényleg szüksége van és a leghatásosabb és legtartósabb eredményt garantálják anélkül, hogy bármilyen egészségügyi probléma lépne fel a műtétet követően. A plasztikai műtétek az elmúlt időszakban sem veszítettek vonzerejükből. Akiknek nem adatik meg a természet által a nagy mell az is megteheti a szükséges lépéseket annak érdekében, hogy minél jobban élvezze az életet anélkül, hogy bármilyen kisebbségi érzéssel kellene együtt élnie. A klinikán többféle területen is végeznek plasztikai műtéteket, de a mellplasztikai beavatkozások a leggyakoribbak és egyben a legnépszerűbbek. A mellplasztikai műtétek közül a következők találhatók meg náluk a teljesség igénye nélkül: mellnagyobbítás, mellkisebbítés, mellfelvarrás, mellhelyreállító műtétek.

mellimplantátum méretek

A mellnagyobbító műtétek sokak előtt ismertek és talán ez a legnépszerűbb beavatkozás. A műtétek segítségével formásabb melleket érhetnek el a páciensek. Két lehetőség is kínálkozik klinikánkon a nagyobb mellek elérése érdekében. Mellimplantátumok behelyezésével, illetve saját zsír beültetésével végezzük a mellnagyobbító műtéteket. A saját zsír beültetés előtt a test más tájékáról zsírleszívással nyerjük ki a szükséges zsírszövetet, amelyet aztán a mellbe helyezünk át. A mellnagyobbító műtéteknél természetesen az implantátumos műtéti lehetőség is adott, itt többfajta implantátumot is fel tudunk kínálni pácienseinknek.

Mellkisebbítő műtét – mellimplantátum méretek

A mellkisebbítés azok számára ajánlott, akik bármilyen oknál fogva sokkal kisebb mellekre vágynak. Sokaknak az egészségi állapotuk teszi szükségessé a műtét minél gyorsabb elvégzését, indokolt esetben mellkisebbítő műtét tb támogatással is lehetséges. A műtét során mellkisebbítés plasztikai műtéttelmellfelvarrást és egyben emlőállomány eltávolítást is végzünk. A műtét segítségével a páciensek normális életet élhetnek és minden hát, valamint gerincfájdalom a múlté lesz.

Kinek ajánlott a mellfelvarrás?

A mellfelvarrás azoknak javasolt, akik bármilyen oknál fogva elveszítették mellük feszességét. Hölgyeknél általában a szülést követően vagy egy nagyobb fogyást követően kerül sor ilyen típusú műtétre. Plasztikai sebészünk a vizsgálatot követően természetesen javasolhatja, hogy ne csak a mellfelvarrást, hanem az implantátum behelyezést is végezzék el, hiszen sok esetben a kettő műtét együttesen garantálhatja a legszebb idomokat.

Mikor végzünk mellhelyreállító műtétet?

A mellhelyreállító műtétet általában daganatos elváltozások után szoktak végezni plasztikai sebészeink. Mivel a mell a nőiesség szimbóluma, ezért a daganatos betegeknek is fontos, hogy továbbra is nőként éljék életüket. A daganatos betegségeknél a szöveteket eltávolítják, ezért sebészeinknek ezeket a szöveteket kell pótolniuk. Ez történhet saját szövettel vagy szilikon implantátummal. Saját szövetet általában a hátizomból vagy a hasizomból nyerünk.