Minőségi és hatékony plasztikai sebészek Magyarországon. Keressen minket bizalommal a következő elérhetőségeken: Az ország leglátogatottabb online orvosi webbeteg felülete. www.webbeteg.hu

További hasznos információkat talál a http://www.oep.hu/ weboldalon.

Vagy jöjjön el személyesen klinikánkra ahol ingyenes konzultációval várjuk. Ne hezitáljon, akciós ajánlatok csak most, csak önnek, ne szalassza el a kiváló lehetőségeket!

Íme egy kis ízelítő-bevezető

Hogy teljes arcplasztika, netán homlok- és szemöldökplasztika, esetleg kizárólag botoxkezelés szükséges a kívánt eredményerk eléréséhez, ez mindig egyéntől függ, ám van valami, ami töretlen népszerűségnek örvend évek óta, ez pedig nem más, mint a hyaluronsavas ráncfeltöltés. Maga a bőr alá beinjekciózott anyag egyébként természetesen is jelen van a bőrben, ám mennyisége az évek előrehaladtával csökken, innen a hidratáltság hiánya. Ha Ön éppen  orrplasztikai sebészeti beavatkozás sajátosságaira kíváncsi, mindenképp látogassa meg weboldalunkat. A hyaluronsav mesterséges bejuttatásával megvalsósítható az arcbőr fiatalítása, és az eredmények akár egy éven keresztül is élvezhetőek. Az eljárás mindössze 15-30 percet vesz igénybe, a páciensek pedig az érzéstelenítésnek hála, nem számolnak be fájdalomról a kezelés alatt. A combplasztika árak már elérhetők a honlapon vagy érdeklődjön telefonon.

Arcplasztika