Fogászati beavatkozások iránt érdeklődik, és szeretné a legjobb kezekben tudni magát? Szeretne a legjobb kedvezményekben részesülni és fogászati kupon felhasználásával olcsóbban igénybe venni a kezeléseket.

fogászati kép

A tapasztalat és a nyújtott minőség olyan ismérvek Dentium Fogászati Klinikánkat illetően, amelynek köszönhetően időről-időre elégedett páciensekkel büszkélkedhetünk. A főváros belvárosi részén megtalálható intézmény a fogászati kezelések mellett plasztikai sebészeti eljárásokkal is igyekszik azoknak az igényeit szolgálni, akik számára az egészség és az önbizalom helyreállítása egyaránt fontosak. Munkánk során igyekszünk a legmagasabb színvonalú anyagokkal dolgozni, olyan eljárásokat előnyben részesítve, melyek a gyógyulási idő lerövidülését eredményezik. A Nyugati pályaudvartól akár gyalogosan is egyszerűen megközelíthető a Dentium Fogászati Klinika ahol a fogpótlástól kezdve a szájsebészeti beavatkozásokon keresztül egészen a napjainkban nagy népszerűségnek örvendő esztétikai fogászatig többféle lehetőséget igénybe vehet. Szakembereink fogápolási tanácsokkal, fogfehérítéssel, akár felnőttek számára is megfelelő fogszabályozással, vagy a mai trendeket követve fogékszer felhelyezéssel is rendelkezésre állnak. Ne feledje, az esztétikus fogsor és az egészséges fogak a magabiztos és vonzó fellépés alapját képezik! Legyen elégedett Ön is mosolyával, és felejtse el a fogfájással járó kellemetlenségeket! Budapesti klinikánk ebben igyekszik segítséget nyújtani Önnek! A Szent István Krt. 9. –ben megtalál bennünket, kérje időpontot akár az online lehetőséget kihasználva, hogy szabadidejéhez igazodhassunk!

DentiumFogaszatiKlinika

Visszatérő ügyfeleink egyértelműen garanciát jelentenek számunkra arra vonatkozóan, hogy munkánkat valóban kimagasló színvonalon végezzük. Az esztétikus, egészséges fogsor nem álom, hanem olyan bárki által elérhető cél, amelyhez mi nyújtjuk a megfelelő szakértelmet.esztétikai fogászat